Home Home » Nieuws » Leren is leuk aan de Volksuniversiteit, inschrijven kan nog!

Leren is leuk aan de Volksuniversiteit, inschrijven kan nog!

Toe aan een nieuwe uitdaging? Maak een frisse start na de vakantie, werk aan je ontwikkeling en volg een cursus bij de Volksuniversiteit Zwolle. Wist je dat je hier maar liefst zestig verschillende cursussen kunt volgen? Eind september start het nieuwe lesjaar. Schrijf je nu in, want leren is leuk.

Bij de Volksuniversiteit Zwolle kun je elf vreemde talen leren. Van Engels tot Arabisch en van Russisch tot Portugees.  De ervaren docenten geven cursussen op verschillende niveaus, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Cursist Hanneke volgde vorig jaar de cursus Zweeds: “Ik ben gek op Zweden en zocht vorig jaar naast mijn drukke baan iets ter ontspanning. Dat werd een cursus Zweeds. Mooie taal, leuke mede-cursisten en een goeie docent. Ik kan je een cursus aan de Volksuniversiteit aanraden!”

Er is meer
Naast de talencursussen kun je bij de Volksuniversiteit Zwolle ook terecht voor cursussen op het gebied van maatschappij en cultuur.  Wat dacht je bijvoorbeeld vaneen cursus kunstgeschiedenis of mindfulness, budget coaching of een wijncursus. De Volksuniversiteit biedt het allemaal!

De Volksuniversiteit Zwolle bestaat dit jaar honderd jaar. Je kunt er studeren zonder diploma of vooropleiding. Bij de Volksuniversiteit Zwolle vindt je cursussen op elk niveau, passend bij elk budget. Je studeert klassikaal onder deskundige begeleiding.