Corona maatregelen per 28 november 2022

zondag, 28 november, 2021

Voor al onze lopende cursussen geldt dat in overleg met docent en cursisten als groep besloten wordt hoe verder te gaan. Alle klassikale leslocaties blijven conform de maatregelen gesloten en daarom zal daar waar het kan besloten worden om (tijdelijk) over te stappen op online lessen. Als dat niet mogelijk is worden de lessen voorlopig uitgesteld en wordt er gebruik gemaakt van inhaallessen.

Voor de nieuw te starten cursussen geldt eigenlijk hetzelfde als voor de lopende cursussen. We proberen iedereen hierover zo snel mogelijk te informeren. Mochten er tussentijds toch vragen zijn, dan kun je contact opnemen met de administratie via administratie@vuzwolle.nl

Wees welkom bij de Volksuniversiteit Zwolle, ook deze komende wintermaanden.
Hou onze website in de gaten voor het actuele programma. Inschrijven kan op www.volksuniversiteitzwolle.nl

⁠Blijf veilig en gezond ❤️