Leren is leuk!
En daar gaat het om bij de Volksuniversiteit Zwolle!

Of je nu wilt leren om die nieuwe taal te leren, om ontwikkelingen in de maatschappij te volgen, om creatief bezig te zijn of om anderen te ontmoeten, Volksuniversiteit Zwolle is jouw cursus instituut in de regio. Je vindt hier een breed aanbod van cursussen, trainingen en workshops. Altijd in kleine groepen en met gemotiveerde docenten.

Volksuniversiteit Zwolle is al 100 jaar een begrip in de regio Zwolle. Wij zijn een informeel, open en eigentijds cursus instituut, waar iedereen zich thuis voelt.

Je hoeft geen specifieke vooropleiding of diploma’s te hebben om bij ons een leuke cursus te volgen. De Volksuniversiteit is er voor iedere volwassene, ongeacht vooropleiding, leeftijd, religieuze, culturele of politieke achtergrond. Wij bieden betaalbare cursussen voor een breed publiek.

Kom naar de Volksuniversiteit en beleef het plezier van een leven lang leren!

Wist je dat:

• Volksuniversiteit Zwolle al ruim 100 jaar bestaat?
  • Dat sommige cursussen al 8 jaar met hetzelfde groepje plaatsvinden?
  • Bij veel cursussen vriendschappen voor het leven ontstaan?
  • Volksuniversiteit Zwolle een Stichting is?
  • Dat het bestuur uit enkel vrijwilligers bestaat?
  • Docenten, lokatie en media de enige uitgaven van de stichting zijn?