Cursuscode: 21055

Portugees 3, Niveau A1/A2 (online)

Cursuscode: 21055

Deze cursus is een vervolg op Portugees 2. Er wordt hier uitgebreid aandacht besteed aan conversatie en het toepassen van de taal. Onnodig te zeggen dat we de cursussen voor elke student proberen aan te passen, omdat iedereen op verschillende manieren leert. We gebruiken echter wel bepaalde methodologieën als basis. De belangrijkste zijn "enorme input", "spreken vanaf de eerste dag", “leraar 24/7”en "de drie mindsets".

Verbeter je Portugees op een leuke en dynamische manier op de Volksuniversiteit Zwolle! De live online cursussen hebben hetzelfde programma als de klassikale offlinecursussen en trainingen maar vinden plaats in een virtuele lesomgeving. Daarom zou je zein het comfort van je huis kunnen volgen!Je gaat deze mogelijkheid niet missen, toch?

Woensdag 6 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. H. (Hugo) Gobato Souto
Locatie: Online cursus (je krijgt een link) (klik hier voor de adresgegevens)