Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22043

1 op 1 Portugees (10 online lessen)

1 op 1 Portugees (10 online lessen)
Cursuscode: 22043

Let op! De datum vermeld bij deze cursus is niet van toepassing!
Jij spreekt namelijk zelf data en tijdstippen af met de docent Portugees! 

Leer of verbeter je Portugees. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, leer Portugees lezen, schrijven en spreken. Onze docenten Portugees hebben veel ervaring in het verzorgen van taallessen Portugees en de Portugese taal. Pak nu de kans om op de meest effectieve manier les te krijgen. De lessen starten binnenkort (of in overleg), duren 60 minuten en worden interactief en persoonlijk verzorgd via een video call. 

Je kunt nu reserveren door deze cursus te boeken, wij zorgen dat je in contact komt met de docent. Na het afstemmen van het programma (en eventueel studiemateriaal) incasseren wij het cursusbedrag.
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Portugees of kun je overwegen om met een groepstaalcursus te starten.

Dinsdag 28 maart 2023
10 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 550,00
Mw. (Eliana) Britto
19:00 - 20:00
Locatie: Online cursus (je krijgt een link) (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Eliana) Britto
(Eliana) Britto
Hier in Nederland werk ik sinds 2007 als docent Portugees en sinds 2016 geef ik les aan de Volksuniversiteit Zwolle. Opleiding: HBO diploma in Engels/ Portugees aan de Pontifícia Universidade Católica do Rio Grande do Sul. Postgraduaat specialisatie in het aanleren van vreemde talen aan de Universidade do Vale doRio dos Sinos. In Brazilië heb ik 18 jaar als docent Engels bij verschillende taalinstituten gewerkt.