Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21120

Effectief leren omgaan met het Imposter Syndroom

Effectief leren omgaan met het Imposter Syndroom
Cursuscode: 21120

Ben je vaak onzeker? Wuif je complimenten weg? Denk je vaak: nu gaan ze ontdekken dat ik eigenlijk helemaal niets weet? Of heb je constant het gevoel dat een ander, dat wat jij doet, vast beter kan?

Kortom, twijfel jij wel eens aan jezelf en houdt dit je tegen in je huidige werk of in je zoektocht naar werk?

Je bent niet de enige. 70% van de populatie voelt zich wel eens onzeker over zijn/haar eigen kunnen, ondanks behaalde resultaten uit het verleden. Deze ervaring staat bekend als het Imposter Syndroom (in het Nederlands: bedriegerscomplex).

Wat is het bedriegerscomplex? Hoe herken je dit bij jezelf? En hoe kan je hier op een gezonde manier mee omgaan? Dit zijn thema’s die aan bod zullen komen tijdens de workshop effectief leren omgaan met het Impostor Syndroom.

Na het volgen van deze workshop heb je de handvatten om effectief om te leren gaan met deze gevoelens van zelftwijfel en weet je wat je kunt doen om het vertrouwen in jezelf weer terug te vinden, zodat je niet langer uitdagingen uit de weg gaat.

Materiaal informatie

Werkbladen: je ontvangt voorafgaand aan de workshop een werkblad voor tijdens de training

Zaterdag 11 september 2021
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 15:00
Prijs: € 42,75
Mw. (Lian) L.F. Angelino
15:00 - 17:00
Locatie: Online cursus (je krijgt een link) (klik hier voor de adresgegevens)
(Lian) L.F. Angelino
(Lian) L.F. Angelino
Lian Angelino is online loopbaancoach en trainer. Lian helpt professionals om met meer plezier en op een ontspannen manier te werken. Tijdens de coaching combineert ze theoretische kennis met praktische adviezen. Deze manier van coaching helpt je bij het vinden van praktische oplossingen, die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Lees meer over Lian op: www.lianangelino.nl Naast persoonlijke coaching en training, schrijft Lian ook voor o.a. Thrive Global (https://thriveglobal.com/stories/stop-chasingthe-best-version-of-yourself)