Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen

Ontwikkeling & creativiteit

Volksuniversiteit Zwolle is de plek om je verder te ontwikkelen. Op creatief gebied met bijvoorbeeld een leuke tekencursus, met een cursus om je juist op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen in de richting die jij wilt of om slimmer met je maandelijks budget te leren omgaan. Bij ons leer de kneepjes van het vak. 
Als je behoefte hebt aan meer zelfvertrouwen, kennis van digitale communicatie of duidelijker wilt communiceren zodat je je zekerder voelt in je werk of op persoonlijk vlak, dan zit je bij ons ook goed! We bieden namelijk diverse cursussen en workshops aan, die zullen helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.
Echt iedereen kan creatief bezig zijn, of je nou voor de eerste keer een penseel oppakt of al redelijk gedreven bent met je naaimachine. De Volksuniversiteit Zwolle biedt een divers aanbod creatieve workshops aan.

 

Als je behoefte hebt aan meer zelfvertrouwen, kennis van digitale communicatie of duidelijker wilt communiceren zodat je je zekerder voelt in je werk of op persoonlijk vlak, dan zit je bij ons ook goed! We bieden namelijk diverse cursussen en workshops aan, die zullen helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Oplossingsgericht werken en coachen is simpel, maar nog niet zo eenvoudig. Het is een zeer doelgerichte vorm van samenwerken. Wil je weten hoe je maximaal resultaat kunt bereiken met minimale inspanningen, dan ben je van harte welkom bij onze cursussen en workshops op de Volksuniversiteit Zwolle.

Lees meer
Binnenkort: Coaching
Oplossingsgericht werken en coac... 12 x op Maa 30-09-2019 19:00 - 22:00
Oplossingsgericht werken en coac... 12 x op Maa 27-01-2020 19:00 - 22:00

Heb je altijd al je eigen kleding, tas, kussenovertrek etc. willen maken of een bestaand kledingstuk willen restylen, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Kom dan naar de naailessen van de Volksuniversiteit Zwolle. Je kunt op elk niveau instappen: beginner, wel of geen ervaring. Je werkt aan je eigen project onder persoonlijke begeleiding.

  • Je leert patronen lezen en patronen veranderen
  • Je leert patronen op stof leggen
  • Je leert omgaan met de naaimachine en indien nodig de lockmachine
  • Loop je vast bij de beschrijving van een patroon of bij een bepaalde techniek, dan wordt je daarbij geholpen.
Lees meer
Binnenkort: Naailes
Naailessen 12 x op Maa 30-09-2019 19:00 - 22:00
Naailessen 12 x op Maa 27-01-2020 19:00 - 22:00
NLP

Wat is NLP?
NLP staat voor NeuroLinguïstisch Programmeren. Het gaat hierbij om een effectiever gebruik (Programmeren) van de hersenen (Neuro) op basis van taal en communicatie (Linguïstiek). 

  • Neuro : hersenen, zintuigen en zenuwstelsel
  • Linguïstiek : taal en communicatie
  • Programmeren : een effectiever programma

Simpel gezegd; tijdens de NLP Cursus leer je verschillende methoden waarmee je de communicatie met anderen én jezelf verbetert.

Lees meer

Lijkt je het leuk om na te denken over moeilijke thema’s of ethische vraagstukken? Probeer dan een cursus filosofie waar spits en speels getracht wordt om zaken zoals geluk, de Grieken en Romeinen, de aarde, de zin van het leven en de vier windstreken te doorgronden. Lijkt het je leuk om hiermee bezig te zijn? Schrijf je dan nu in voor een van de filosofie cursussen van de Volksuniversiteit Zwolle.

Lees meer
Binnenkort: Spiritueel
Intuïtieve ontwikkeling 4 x op Maa 07-10-2019 19:00 - 21:00
Intuïtieve ontwikkeling 4 x op Maa 13-01-2020 19:00 - 21:00

Wil je graag een beeld vastleggen op papier? Dit kan! Bijvoorbeeld door te tekenen of schilderen. Wil je graag jouw techniek verbeteren? Volg een tekencursus bij Volksuniversiteit Zwolle. 
Denk jij dat je niet kunt tekenen? Onze tekencursussen bewijzen het tegendeel! Ook jij kunt het leren, zelfs als je nog nooit houtskool of een potlood hebt vastgehouden. En ben je wél al wat verder op weg, dan kun je oefenen met nieuwe tekentechnieken en -stijlen. 

Lees meer
Binnenkort: Tekenen
Tekenen voor beginners 12 x op Maa 23-09-2019 19:00 - 20:30
Tekenen voor gevorderden 12 x op Maa 13-01-2020 19:00 - 20:30