Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen

Coaching

Als je behoefte hebt aan meer zelfvertrouwen, kennis van digitale communicatie of duidelijker wilt communiceren zodat je je zekerder voelt in je werk of op persoonlijk vlak, dan zit je bij ons ook goed! We bieden namelijk diverse cursussen en workshops aan, die zullen helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Enkele praktische technieken zullen de revue passeren. Centraal staat het bouwen aan oplossingen in plaats van je blind te staren op problemen. We kijken vooruit naar de gewenste toekomst. We nemen de oplossing als vertrekpunt. Lang stilstaan bij problemen is onnodig, omdat er vaak geen verband bestaat tussen de oorzaken van een probleem en de oplossing.

Oplossingsgericht werken en coachen

“Praten over problemen creëert problemen - praten over oplossingen creëert oplossingen.” Wil je effectief leren coachen in een positieve sfeer, dan is de cursus Oplossingsgericht werken en coachen echt iets voor jou.

Oplossingsgericht werken en coachen is simpel, maar nog niet zo eenvoudig. Het is een zeer doelgerichte activiteit. Wil je weten hoe je maximaal resultaat kunt bereiken met minimale inspanningen, volg dan ook de cursus Oplossingsgericht werken en coachen.

Bij oplossingsgericht coachen wordt niet het probleem, maar de oplossing als vertrekpunt genomen. Lang stilstaan bij problemen is niet nodig, omdat er vaak geen verband bestaat tussen de oorzaken van een probleem en de oplossing. Oplossingsgericht werken is een effectieve methode om maximaal resultaat te bereiken met minimale inspanningen. Daar is oefening voor nodig. Daar nemen we tijdens de cursusavonden dan ook ruimschoots de tijd voor.

Meer informatie
Maandag 11 januari 2021
12 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 400,00
Dhr. (Wilfred) Bosch
19:30 - 22:30
Locatie: CIBAP (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Kennismaken met de 'Landschappen van Gedrag'

…is voor velen een geweldige ervaring.
Misschien heb je nog nooit nagedacht over jouw gedrag laat staan dat van anderen maar zeg eens eerlijk, denk jij ook wel eens dat jouw aanpak gewoon het beste is? Wil jij effectiever samenwerken en meer waardering krijgen? Welkom op de kennismaking met de ‘Landschappen van Gedrag’. Leo Hans zet jouw gedrag letterlijk op de kaart omdat kaarten en verhalen meer zeggen dan brochures en rapporten. Kom kijken, ervaar de ‘Wereld van Verschil’ en ontdek dat je meer met gedrag kunt wanneer je het begrijpt.     

Meer informatie
Maandag 18 januari 2021
4 lessen van 1,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00
Dhr. (Leo) Hans
19:00 - 20:30
Locatie: CIBAP (klik hier voor de adresgegevens)