Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen

Persoonlijke groei met NLP

Met NLP leer je om persoonlijk te groeien en je leven succesvoller te maken. In een vertrouwde omgeving kun je vertellen waar jetegenaan loopt en wat je zou willen verbeteren in jouw relaties encontacten. Je krijgt het stuur van jouw leven weer beter in handen door beter te communiceren met jezelf en anderen. 

Met NLP leer je om jouw gedachten (Neuro) voor je te laten werken zodat jouw communicatie (Linguïstiek) effectiever wordt en je zelf beter kunt bepalen wat je wilt in jouw leven (Programmeren). Zoek je manieren om makkelijker met jezelf en anderen om te gaan dan is NLP een betrouwbare manier.

We bieden een basiscursus en drie verschillende vervolgcursussen NLP die samen een NLP-Practitioners Certificaat vormen. Voor deelname aan een vervolgcursus is voorkennis van NLP gewenst. De vervolgcursussen sluiten aan op de basiscursus en je kunt er in willekeurige volgorde aan deelnemen.

NLP vervolgcursus - Met je ongekende vermogens je succes vergroten

In deze NLP vervolgcursus leer je een groot aantal (mentale) technieken om je zelfvertrouwen te vergroten en de kwaliteit van je leven te verhogen.

Je leert om jouw sterke kanten meer te ontwikkelen. Hoe focus je in je leven op datgene wat je echt wilt? Je schept die structuur in je communicatie die je echt wilt. Je wordt je meer bewust van wat je zelf het belangrijkste vindt in je leven.

Je wordt meester over je eigen emoties en stemt deze beter af op de ander. Je leert ontdekken hoe je meer geluk kunt creëren bij de mensen om je heen en bij jezelf. Effectief communiceren met jezelf en met anderen is immers essentieel zowel in je privéleven als in je beroeps/zakelijke leven!

Meer waardevolle informatie kun je vinden op www.jeongekendevermogens.nl.

We geven al vijftien jaar deze cursussen aan de Volksuniversiteit Zwolle. Honderden cursisten hebben hiervan geprofiteerd. Sytse is volledig gecertificeerde NLP-trainer, Marlies is gecertificeerd NLP master Practitioner, beiden met veel ervaring.

Meer informatie
Maandag 9 januari 2023
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 435,00
Dhr. Sytse Tjallingii en Mw. Marlies Tjallingii-vd. Werf
19:00 - 22:00
Locatie: CIBAP (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >