Cursuscode: 2019-NLP

NLP basiscursus "je ongekende vermogens"

Cursuscode: 2019-NLP

Kies je voor meer kwaliteit in jouw leven?
Wil je voor jou waardevolle contacten verbeteren in je relaties, in je familie, in je dagelijkse leven, met klanten of met collega’s? Heb je het gevoel dat je je leven beter op de rails zou willen zetten?

Dan is NLP een goede keus, want met NLP ontdek je dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je je vaak realiseert. Je kunt meer succes creëren in je relaties en ook in de relatie met jezelf.

Door de basiscursus NLP word je je bewust van je gedachtenpatronen, je emoties (Neuro) en je verbale taal en non verbale-lichaamstaal (Linguïstisch) en leer je hoe je deze zo kunt veranderen (Programmeren) dat ze jou naar succes leiden.
Je krijgt daardoor de mogelijkheid om nu nog onbewuste strategieën te versterken die je motiveren en die jouw creativiteit stimuleren.

NLP heeft een gereedschapskist vol met effectieve technieken en oefeningen om het succes in jouw leven te vergroten.

Meer informatie kun je vinden op www.jeongekendevermogens.nl. Je vindt er een overzicht van alle technieken, van het cursusboek en alle powerpoints die worden gebruikt, video’s, foto’s, hulpteksten en technieken die je zelf kunt toepassen..

Maandag 23 september 2019
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. S.T. (Sytse) Tjallingii
Inschrijving nog open >
S.T. (Sytse) Tjallingii
Sytse was eerst Biologie leraar en werkte later op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hij was hier docent biologie, lerarenopleider en NLP trainer. In 2003 behaalde hij het NLP-Practitioner Certificaat in 2005 het NLP Master Practitioner certificaat. Zijn modelleer studie ging over Nelson Mandela. Op 29 oktober 2005 slaagde hij voor het NLP-trainers examen en is nu internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Hij geeft sinds 2005 bij de Volksuniversiteit in Zwolle basiscursussen NLP en samen met Marlies Tjallingii diverse vervolgcursussen trainingen, die samen een NLP-Practitioner opleiding vormen. Sinds die tijd geven zij workshops en trainingen in persoonlijke groei in Nederland en ook in conflictgebieden als Kroatië/Servië en Israël/Palestina. Doel van alle trainingen en workshops is om de talenten van elke deelnemer te stimuleren en het leven volop te nemen. Hij houdt van humor.