Cursuscode: 22028

NLP basiscursus - Je ongekende vermogens

Cursuscode: 22028

In de NLP basiscursus leer je een groot aantal (mentale)technieken om je zelfvertrouwen te vergroten en de kwaliteit van je leven te verhogen.

Je leert om jouw sterke kanten meer te ontwikkelen.Hoe focus je in je leven op datgene wat je echt wilt? Je schept die structuur in je communicatie die je echt wilt. Je wordt je meer bewust van wat je zelf het belangrijkste vindt in je leven.

Je wordt meester over je eigen emoties en stemt deze beter af opde ander. Je leert ontdekken hoe je meer geluk kunt creëren bij de mensen om je heen en bij jezelf. Effectief communiceren met jezelf en met anderen is immers essentieel zowel in je privéleven als in je beroeps/zakelijke leven!

Sinds 2007 geven we deze cursussen aan de Volksuniversiteit Zwolle en hebben honderden cursisten hiervan geprofiteerd. Sytse is volledig gecertificeerde NLP-trainer, Marlies is gecertificeerd NLP master Practitioner, beiden met veel ervaring.

Kijk ook op www.jeongekendevermogens.nl.

Maandag 26 september 2022
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. Sytse Tjallingii en Mw. Marlies Tjallingii-vd. Werff
Sytse Tjallingii en Mw. Marlies Tjallingii-vd. Werff