Cursuscode: 2019-NLP-vervolg

NLP vervolgcursus 1 "Je ongekende vermogens nog beter leren kennen"

Cursuscode: 2019-NLP-vervolg

Deze NLP vervolgcursus is erop gericht om te verdiepen wat je al in de NLP basiscursus hebt geleerd en om nieuwe technieken te leren die je ondersteunen om nog effectiever te communiceren, en daardoor anderen en jezelf blij te maken.
Wil je je nog meer op positieve gedachten concentreren en negatieve gedachten los laten? Zou je je relaties nog meer willen verdiepen door meer aan de kant van de oorzaak te staan?

Wat mooi als je een krachtige herinnering uit het verleden kunt gebruiken in het hier en nu om je krachtig en vertrouwd te voelen. De oefeningen die we doen kunnen je ondersteunen om nog rustigerte zijn in je privé en in je werk en om in contact met de mensen om je heen echt aanwezig te zijn. Nog meer leven volgens jouw eigen waarden. Meer zicht krijgen op je doelen die voor jou belangrijk zijn en te merken hoeveel dit voor je betekent. Dit is kwaliteit scheppen in je leven. In deze vervolgcursus ga je weer met andere gemotiveerde mensen in een veilige en vertrouwde sfeer je ongekende vermogens met NLP nog beter ontwikkelen en integreren in je hele communicatie en dus ook in jouw leven, privé en in je werk.

Op de website www.jeongekendevermogens.nl kun je het cursusboek en de powerpoints vinden.

Dinsdag 24 september 2019
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
Locatie: Wijkboerderij Eemhoeve (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
Marlies was eerst onderwijzeres en werkte later als onderwijskundige aan de Landbouw Universiteit in Wageningen en als docent Interculturele Communicatie op de Hogeschool Windesheim ion Zwolle. In die tijd ging ze verder met zich te scholen in Geweldloos Communiceren, als mediator, cocounselen (www.co-counseling.nl) in NLP en lichaamswerk. Zij wijdt zich samen met haar man Sytse aan het geven van cursussen NLP en Geweldloos Communiceren in Zwolle en andere delen van Nederland, in Israël en Palestina en in Kroatië en Servië. Marlies was jaren vrijwilliger voor Buurtbemiddeling in Zwolle. Zij maakt makkelijk contact met de deelnemers aan de cursussen en geeft hen het gevoel van veiligheid. Doel van alle trainingen is om elke deelnemer zich volledig op zijn/haar gemak te laten voelen en zich te ontplooien. Zij houdt van zingen.