Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2020-NLP2

NLP vervolgcursus 2

NLP vervolgcursus 2
Cursuscode: 2020-NLP2

Wil je je nog meer op je voor jouw belangrijke waarden concentreren en belemmerende overtuigingen loslaten? Als je meer oplossingsgericht wilt werken dan kan deze vervolgcursus je daarbij helpen? 

Prima als je aan de slag wilt met nieuwe overtuigingen die je ruimte geven. Dat geeft een krachtig gevoel als je durft te vertrouwen op je kwaliteiten! De oefeningen die we doen kunnen je ondersteunen om nog meer te kunnen vertrouwen te geven in je privé en in je werk. Hoe is het om nog beter contact te maken met de mensen om je heen? Meer zicht krijgen op hoe je je verder kunt ontwikkelen in de richting die jij echt ten diepste wilt. Ook in deze vervolgcursus ga je weer met andere gemotiveerde mensen in een veilige en vertrouwde sfeer je ongekende vermogens met NLP nog beter ontwikkelen en integreren in je hele communicatie en dus ook in jouw leven, privé en in je werk.

Op de website www.jeongekendevermogens.nl kun je het cursusboek en de powerpoints van deze cursusvinden. Je kunt deze vervolgcursus volgen als je de basiscursus hebt afgerond. Je kunt de drie vervolgcursussen in willekeurige volgorde doen.

Maandag 13 januari 2020
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 380,00
Mw. M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
19:00 - 22:00
Locatie: CIBAP (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
Marlies was eerst onderwijzeres en werkte later als onderwijskundige aan de Landbouw Universiteit in Wageningen en als docent Interculturele Communicatie op de Hogeschool Windesheim ion Zwolle. In die tijd ging ze verder met zich te scholen in Geweldloos Communiceren, als mediator, cocounselen (www.co-counseling.nl) in NLP en lichaamswerk. Zij wijdt zich samen met haar man Sytse aan het geven van cursussen NLP en Geweldloos Communiceren in Zwolle en andere delen van Nederland, in Israël en Palestina en in Kroatië en Servië. Marlies was jaren vrijwilliger voor Buurtbemiddeling in Zwolle. Zij maakt makkelijk contact met de deelnemers aan de cursussen en geeft hen het gevoel van veiligheid. Doel van alle trainingen is om elke deelnemer zich volledig op zijn/haar gemak te laten voelen en zich te ontplooien. Zij houdt van zingen.