Cursuscode: 20116

NLP vervolgcursus 2 - Je ongekende vermogens nog beter ontwikkelen

Cursuscode: 20116

Bij NLP leer je om persoonlijk te groeien en je leven succesvoller te maken. In een vertrouwde omgeving kun je belemmeringen in jouw relaties en contacten aanpakken en je doelen dichterbij brengen. Je leert een groot aantal mentale technieken om je zelfvertrouwen te vergroten en de kwaliteit van je communicatie te verhogen.

Effectief communiceren is immers essentieel in je privéleven en in je beroeps/zakelijke leven!Je krijgt het stuur van jouw leven weer beter in handen door beter te communiceren met jezelf en anderen.

Met NLP leer je om jouw gedachten (Neuro) voor je te laten werken zodat jouw communicatie (Linguïstiek)effectiever wordt en je zelf beter kunt bepalen wat je wilt in jouw leven (Programmeren).

Zoek je manieren om makkelijker met jezelf en anderen om te gaan? Dan is NLP een betrouwbare manier. Sinds 2007 geven we deze cursussen aan de Volksuniversiteit en hebben honderden cursisten hiervan geprofiteerd.

Maandag 11 januari 2021
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00
Mw. M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
Marlies was eerst onderwijzeres en werkte later als onderwijskundige aan de Landbouw Universiteit in Wageningen en als docent Interculturele Communicatie op de Hogeschool Windesheim ion Zwolle. In die tijd ging ze verder met zich te scholen in Geweldloos Communiceren, als mediator, cocounselen (www.co-counseling.nl) in NLP en lichaamswerk. Zij wijdt zich samen met haar man Sytse aan het geven van cursussen NLP en Geweldloos Communiceren in Zwolle en andere delen van Nederland, in Israël en Palestina en in Kroatië en Servië. Marlies was jaren vrijwilliger voor Buurtbemiddeling in Zwolle. Zij maakt makkelijk contact met de deelnemers aan de cursussen en geeft hen het gevoel van veiligheid. Doel van alle trainingen is om elke deelnemer zich volledig op zijn/haar gemak te laten voelen en zich te ontplooien. Zij houdt van zingen.