Cursuscode: 20116

NLP vervolgcursus - Je ongekende vermogens nog beter ontwikkelen

Cursuscode: 20116

Wil je je meer op positieve gedachten concentreren en negatieve gedachten loslaten? Zou je je relaties meer willen verdiepen door meer aan de kant van de oorzaak te staan? Hoe mooi zou het zijn als je een krachtige herinnering uit het verleden kunt gebruiken in het hier en nu om je krachtig en vertrouwd te voelen. De oefeningen die we doen kunnen je ondersteunen om rustiger te worden in je privé en in je werk en om in contact met de mensen om je heen echt aanwezig te zijn.

Meer leven volgens jouw eigen waarden. Meer zicht krijgen op je doelen die voor jou belangrijk zijn en te merken hoeveel dit voor je betekent. Dit is kwaliteit scheppen in je leven. In deze vervolgcursus ga je weer met andere gemotiveerde mensen in een veilige en vertrouwde sfeer je ongekende vermogens met NLP nog beter ontwikkelen en integreren in je hele communicatie en dus ook in jouw leven, privé en in je werk.

Maandag 11 januari 2021
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
Marlies was eerst onderwijzeres en werkte later als onderwijskundige aan de Landbouw Universiteit in Wageningen en als docent Interculturele Communicatie op de Hogeschool Windesheim ion Zwolle. In die tijd ging ze verder met zich te scholen in Geweldloos Communiceren, als mediator, cocounselen (www.co-counseling.nl) in NLP en lichaamswerk. Zij wijdt zich samen met haar man Sytse aan het geven van cursussen NLP en Geweldloos Communiceren in Zwolle en andere delen van Nederland, in Israël en Palestina en in Kroatië en Servië. Marlies was jaren vrijwilliger voor Buurtbemiddeling in Zwolle. Zij maakt makkelijk contact met de deelnemers aan de cursussen en geeft hen het gevoel van veiligheid. Doel van alle trainingen is om elke deelnemer zich volledig op zijn/haar gemak te laten voelen en zich te ontplooien. Zij houdt van zingen.