Cursuscode: 20115

NLP vervolgcursus - Met je ongekende vermogens je succes vergroten

Cursuscode: 20115

Je leert nieuwe en al bekende technieken beter te integreren in je dagelijkse leven en er waardevolle successen mee te bereiken. Je zult ontdekken hoe goed het voelt om na het oefenen je mogelijkheden in te zetten en in de praktijk datgene te realiseren wat je echt wilt. Als je het succes bereikt hebt dat je wilde, dan weet je wat het voor je betekent om datgene te realiseren wat voor jou de essentie van het leven is. Je krijgt de smaak van succes te pakken. Je ziet, hoort en voelt hoe succes voelt.

Met deze NLP vervolgcursus neem je het stuur van je leven beter in handen. Je maakt je bewust van je onbewuste en je leert welke boodschappen je je onbewuste het beste kunt geven om er je voordeel mee te doen. Je leert de nieuwe methoden in je leven van alle dag tegebruiken.

Kijk voor meer informatie op www.jeongekendevermogens.nl.

Dinsdag 22 september 2020
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
Locatie: Plantagekerk (klik hier voor de adresgegevens)
M.E. (Marlies) Tjallingii - van der Werf
Marlies was eerst onderwijzeres en werkte later als onderwijskundige aan de Landbouw Universiteit in Wageningen en als docent Interculturele Communicatie op de Hogeschool Windesheim ion Zwolle. In die tijd ging ze verder met zich te scholen in Geweldloos Communiceren, als mediator, cocounselen (www.co-counseling.nl) in NLP en lichaamswerk. Zij wijdt zich samen met haar man Sytse aan het geven van cursussen NLP en Geweldloos Communiceren in Zwolle en andere delen van Nederland, in Israël en Palestina en in Kroatië en Servië. Marlies was jaren vrijwilliger voor Buurtbemiddeling in Zwolle. Zij maakt makkelijk contact met de deelnemers aan de cursussen en geeft hen het gevoel van veiligheid. Doel van alle trainingen is om elke deelnemer zich volledig op zijn/haar gemak te laten voelen en zich te ontplooien. Zij houdt van zingen.