Sieraden maken

Altijd al je eigen sieraden willen leren maken? Dit is je kans, bij de Volksuniversiteit Zwolle kun je nu onder begeleiding van een professional alles leren over het maken van persoonlijke sieraden van puur zilver. 

Altijd al meer willen leren over zilverbewerken? Dit is je kans, bij de Volksuniversiteit Zwolle kun je nu onder begeleiding van een professional alles leren over het maken van sieraden.

Tijdens deze workshops leer je in praktijklessen hoe je diverse soorten sieraden kunt maken. 

Kijk snel verder voor ons volledige aanbod workshops en curussen. 

Sieraden maken van zilverklei
Sieraden maken van zilverklei

Sieraden maken van zilverklei

Cursusnummer:
23056

 

Tijdens deze cursus maak je twee of meer unieke en persoonlijke sieraden van puur zilver. We werken met Art Clay Silver, dat bestaat uit gerecyclede zilverdeeltjes, bindmiddel en water. Doordat het voelt en werkt als klei kun je makkelijk textuur aanbrengen, boetseren of malletjes gebruiken. Na het afbakken met de gasbrander of in een keramische oven blijft een puur zilveren sieraad over. 
De lessen worden gegeven door Annemarie Klappe, een ervaren en gecertificeerde Art Clay Silver instructeur. Zij begeleidt je stap voor stap in het ontwerpen en maken van je sieraad met dit bijzondere materiaal. 
De cursusprijs is inclusief gebruik van gereedschappen, exclusief zilver(klei) en eventueel benodigde fournituren. De zilverklei en de fournituren (zoals zirkonia's, oorhaakjes en hangerogen) zijn tijdens de lessen aan te schaffen bij de docent.

 

Lees meer
  • 3 lessen van 3 uur Toon details
    • 1: maandag 11 mrt 2024 - 19:00 – CIBAP
    • 2: maandag 18 mrt 2024 - 19:00 – CIBAP
    • 3: maandag 25 mrt 2024 - 19:00 – CIBAP
  • € 154,00
  • Annemarie Klappe
  • CIBAP Toon adres-info