Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen

Sieraden maken

Altijd al je eigen sieraden willen leren maken? Dit is je kans, bij de Volksuniversiteit Zwolle kun je nu onder begeleiding van een professional alles leren over het maken van persoonlijke sieraden van puur zilver. 

Altijd al meer willen leren over zilverbewerken? Dit is je kans, bij de Volksuniversiteit Zwolle kun je nu onder begeleiding van een professional alles leren over het maken van sieraden.

Tijdens deze workshops leer je in praktijklessen hoe je diverse soorten sieraden kunt maken. 

Kijk snel verder voor ons volledige aanbod workshops en curussen. 

Sieraden maken van zilverklei
Sieraden maken van zilverklei
Cursuscode: 22039

Tijdens deze cursus maak je twee of meer unieke en persoonlijke sieraden van puur zilver. We maken deze sieraden met Zilverklei.  Zilverklei is gemaakt van gerecycled zilver. De fijne zilverdeeltjes zijn vermengd met bindmiddel en water om het kneedbaar te maken. Het wordt afgebakken op een gasfornuis, met een gasbrander of in een speciale oven. Als het sieraad klaar is heb je een uniek, zilveren sieraad van 99,9% zilver.

De lessen worden gegeven door Annemarie Klappe, een ervaren en gecertificeerde Art Clay Silver instructeur.


De cursusprijs is inclusief gebruik van gereedschappen en benodigdheden, exclusief zilver(klei) en eventueel benodigde fournituren. De zilverklei en de fournituren zijn tijdens de lessen aan te schaffen bij de docent.

Meer informatie
Maandag 19 september 2022
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 147,00
Mw. (Annemarie) Klappe
19:00 - 22:00
Locatie: CIBAP (klik hier voor de adresgegevens)