Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21082

Sieraden maken van zilverklei

Sieraden maken van zilverklei
Cursuscode: 21082

Tijdens deze cursus maak je twee of meer unieke en persoonlijke sieraden van puur zilver. We oefenen eerst met gewone klei en daarna maken we het ontwerp van Zilverklei.  Zilverklei is gemaakt van gerecycled zilver, bindmiddel en water. Het wordt afgebakken op een gasfornuis, met een gasbrander of in een speciale oven. Als het sieraad klaar is heb je een uniek, zilveren sieraad van 99,9% zilver. De lessen worden gegeven door Agnes Koekoek, een ervaren en gecertificeerde Art Clay Silver instructeur.


De cursusprijs is inclusief gebruik van gereedschappen en benodigdheden, exclusief zilver(klei) en eventueel benodigde fournituren. De zilverklei en de fournituren zijn tijdens de lessen aan te schaffen bij de docent.

Maandag 4 oktober 2021
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. A.I. (Agnes) Koekoek
19:00 - 22:00
Locatie: CIBAP (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A.I. (Agnes) Koekoek
A.I. (Agnes) Koekoek
Agnes Koekoek is een gecertificeerd Art Clay Teacher. Ze woont in Kamperveen, is moeder van drie volwassen kinderen en eigenaar van Esquell.nl. Ze heeft een achtergrond in Mode en Textiel en geeft al jaren creatieve workshops en cursussen. Ooit kreeg ze een paar bijzondere oorhangertjes van koper en zilver op haar verjaardag. Ze ging op zoek naar de maker en het materiaal. Zo is ze in aanraking gekomen met Zilverklei en besmet met het virus. Ze heeft daarna tal van Art Clay opleidingen en masterclasses gevolgd. Met veel plezier deelt ze haar kennis en ervaring