Cursuscode: 2020-SPYCH

Psychologie, Inleiding in de Psychopathologie

Cursuscode: 2020-SPYCH

De cursus “Inleiding in de Psychopathologie” zal u een overzicht geven van de diagnose en behandeling van diverse psychische aandoeningen aan de hand van het classificatiesysteem ICD10 (International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems, 10de editie )
De aandacht zal voornamelijk gericht zijn op angst- en stemmingsproblemen, persoonlijkheidsproblematiek en psychotische stoornissen. In tweede instantie zullen we ook verschillende behandelmethoden bespreken.

Tijdens de eerste les verstrekt de docent een syllabus "inleiding in de Psychopathologie", de kosten hiervan à € 10 kunnen bij de docent voldaan worden.

Woensdag 15 januari 2020
7 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. AM (Maarten ) van der Zee
Locatie: De Enk (klik hier voor de adresgegevens)
AM (Maarten ) van der  Zee
AM (Maarten ) van der Zee
Maarten van der Zee (geboren 1972 in Günzburg / Duitsland) studeerde Psychologie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Met veel plezier geeft hij sinds 2007 lessen en examentrainingen Duits in en om Groningen. Tot zijn grote passie behoren de filosofie en alternatieve levensbeschouwingen.