Cursuscode: 20066

Arabisch voor kinderen (van 8 tot 14 jaar)

Cursuscode: 20066

Je leert in deze cursus de basis van de Arabische taal. Denk aan zaken zoals hoe je elkaar kunt begroeten en handige zinnen om te gebruiken. Daarnaast leer je ook het Arabisch alfabet schrijven.

De lessen zullen interactief zijn met spreken, luisteren, zingen, het doen van spelletjes waarbij je de Arabische taal oefent.

De cursus richt zich op kinderen van ouders die afkomstig zijn van Arabisch sprekende landen. Je wilt het spreken en schrijven (opnieuw) leren, omdat het zo'n mooie taal is en om met je familie te kunnen communiceren in het Arabisch.

We gebruiken een boek dat ook werkt met barcodes die toegang geven tot internet. Daar kun je zelf ook verder leren.

Zaterdag 19 september 2020
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 16:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. N.H.H. (Nisreen) Aldasooqi
Locatie: De Enk (klik hier voor de adresgegevens)