Cursuscode: 20147

B2 First Cambridge examen voorbereidingscursus

Cursuscode: 20147

Deze cursus is bedoeld om te oefenen met de vier taalvaardigheden die onderdeel uit maken van het examen B2 First (reading & Use of English, writing, listening, speaking) Cursisten die interesse hebben in deze cursus moeten al van het B1 niveau zijn om hier mee te kunnen starten.

Maandag 21 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E. (Ewa) Lichtarowicz
Cursus geannuleerd >
E. (Ewa) Lichtarowicz
Ik kom oorspronkelijk uit Polen en sinds 2018 woon ik met mijn Nederlandse vriend en zoontje van 2 jaar in Zwolle. Ik heb als docente Engels gewerkt met studenten en cursussen voor volwassene gegeven. Naast doceren was ik afgelopen 10 jaar bezig met tolken en vertalen - dus ik heb ervaring met verschillende werkomgevingen. Vreemde talen zijn mijn grote passie en die wil ik graag met andere mensen delen.