Cursuscode: 20033

Frans conversatie (niveau A1-A2)

Cursuscode: 20033

Met gevarieerde oefeningen (conversatiespel, dialogen, leesboekjes, film en/of chanson) maken we ons de stof eigen, zodat je het geleerde soepel in de praktijk kunt brengen tijdens je verblijf in Frankrijk. Maximaal aantal deelnemers: 12.

Maandag 21 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S.N. (Sandra) Fiechter-Hovestad
S.N. (Sandra) Fiechter-Hovestad
Al ruim 20 jaar geef ik met veel plezier en enthousiasme les voor de Volksuniversiteit. Daarnaast werk ik als docent Frans in het voortgezet- en middelbaar (beroeps)onderwijs. Naast heldere uitleg houd ik van levendige, afwisselende lessen, waarin de praktijk voorop staat. Tijdens iedere les worden verschillende werkvormen afgewisseld. Er is ook veel ruimte om in tweetallen of kleine groepjes te werken en te converseren en voor eigen inbreng.