Volksuniversiteit Zwolle

Bestellijst

Geen bestellingen

Grieks

Ben je van plan om naar Griekenland te gaan? De Grieken maken graag een praatje met iedereen die Griekenlang komt bezoeken.
En de Grieken waarderen het zeer wanneer ze in hun eigen taal worden aangesproken, waardoor je optimaal kunt genieten van de Griekse gastvrijheid.
Bovendien leer je door het intensief spreken en lezen van Grieks tijdens een Cursus Grieks, ook veel over de Grieken en hun cultuur!

Introductiecursus Grieks
Introductiecursus Grieks
Cursuscode: 22121

Ga je net als de Koning graag naar Griekenland op vakantie?! En wil je zoals hij een beetje Grieks kunnen spreken?!

Meld je dan aan voor onze voorjaarscursus Grieks aan de volksuniversiteit Zwolle. Zo ben je klaar voor je zomervakantie van 2023 en/of voor de volgende zomervakanties!

We gaan Grieks leren in een gezellige en relaxte sfeer. Je leert bijvoorbeeld eenvoudige Griekse woorden lezen die handig zijn in het dagelijkse leven. Denk aan praktische dingen zoals etiketten op producten in de supermarkt of verkeersborden op de weg.

Maar we gaan ook Grieks leren spreken. Denk aan een biertje kunnen bestellen in een traditionele taverne, de buschauffeur vragen bij welke bushalte je moet uitstappen voor het mooiste strand van het eiland of een boer vragen hoe olijfolie gemaakt wordt! Griekenland is heel divers en het kan dat je terecht komt in een afgelegen dorpje, juist de mooiste plekken in Griekenland. Daar wonen authentieke traditionele mensen van wie je zoveel kunt leren, als je maar een beetje kunt communiceren. Het kennen van een woordje Grieks kan dan geen kwaad en levert veel voordelen op, namelijk een smaak van meer dan 4.000 jaar oud!!

En wie weet? Misschien kom je de Koning tegen en begroet je hem in het Grieks! Het zou dan jammer zijn als je niet begrijpt wat hij tegen je zou zeggen!

Meer informatie
Maandag 6 maart 2023
7 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 146,00
Dhr. (Filippos) Morali
Boek: Opstap Nieuwgrieks (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: CIBAP (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >