Cursuscode: 20051

Italiaans Al Dente 4 A2

Cursuscode: 20051

Al dente I is een Italiaanse taalcursus voor anderstaligen met een moderne en innovatieve aanpak die is gebaseerd op actiegericht onderwijs en woordenschatverwerving. Het tekst- en werkboek staat in dezelfde uitgave, dus er is slechts één boek nodig (inclusief audio CD +DVD) en downloadbare materialen (oplossingen, transcripties) en 8 blokken van 16 pagina’s. Elk blok wordt afgesloten met een eindtaak.

Motiverende thema’s en activiteiten die de participatie en interactie stimuleren. Sterke focus op de ontwikkeling van woordenschat en communicatieve vaardigheden. Culturele bijlagen met uiteenlopende onderwerpen.

Maandag 28 september 2020
12 lessen van 1,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.M.E. (Ine Martina) van Vloten-de Haas
Boeken: La Bella Italia, Al dente 1 – Libro dello studente + esercizi + CD + DVD Edizione Talenland (klik hier voor meer informatie)