Cursuscode: 20050

Italiaans Allegro 4 A2-B1

Cursuscode: 20050

Deze vervolgcursus sluit aan op de cursus Italiaans (3). De cursus bestaat uit 12 2-wekelijkse bijeenkomsten van 1,5 uur. De praktijk leert dat Italiaanse les om de 14 dagen aansluit bij de behoefte van de cursisten. In het 4e jaar wordt de kennis verder uitgebreid met meer mogelijkheden tot conversatie. Afhankelijk van de beschikbare tijd thuis wordt gewerkt aan meer conversatie tijdens de lessen. Het werkboek is facultatief en zal veelal door zelfstudie worden bestudeerd, waarna eventuele vragen in de klas worden behandeld.

Buiten de lessen om organiseert de docent verschillende activiteiten om het geleerde in de praktijk te brengen. Dat kan het bezoeken van een Italiaanse tentoonstelling zijn, maar ook het bekijken van een Italiaanse film, een etentje of het bezoeken van de lezingen van deItaliaanse vereniging ‘Dante Alighieri Deventer’. Na afsluiting van de lessen vindt er een Italiaanse maaltijd plaats die zelf wordt bereid of in een Italiaans restaurant wordt genuttigd. Ook verdient aanbeveling het ‘Caffè insieme’ te houden in Café Foyé Odeon, opvrijdagavond van 19:00 – 20:30, eens in de maand; converseren onder het genot van een drankje zonder boeken! Al deze activiteiten worden gehouden met inachtneming van deRIVM-maatregelen.

Maandag 21 september 2020
12 lessen van 1,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.M.E. (Ine Martina) van Vloten-de Haas
Boeken: La Bella Italia, Allegro Nuovo 2, incl. MP3 luisterteksten (Intertaal) (klik hier voor meer informatie)